Webklient - tvorba www stránek Ostrava

[email protected]

Na maily odpovídáme denně

Klientský portál

Přidejte svůj dotaz/požadavek

+420 603 48 78 48

V pracovní dny od 9 do 16 h

On-line meeting

Naplánujte si ho podle sebe

Tvoříme obchodně úspěšné weby ke spokojenosti klienta

Naše webové stránky a aplikace budujeme vždy se zřetelem na jejich užitnou hodnotu a obchodní výkonnost. V centru naší práce je klient, který bude webové stránky používat, a to ať už jako končený uživatel, návštěvník, zákazník nebo obsluha a majitel webu.

Konzultace a poradenství

Ještě, než se rozhodnete nechat si vyrobit web, zejména u středních a větších projektů se vám vyplatí nechat si předem návrh vašeho webu a vaši představu o on-line podnikání zkonzultovat. Podobná konzultace se specialisty může následně zrychlit a tedy i zlevnit a zefektivnit následnou tvorbu samotného webu, eshopu nebo aplikace.

Tvorba www stránek a eshopů

Webové stránky, eshopy a aplikace realizujeme buď formou na míru psaných aplikací, ale často také využíváme již hotové komponenty nebo systémy a programy. Příkladem může být WordPress vhodný pro firemní stránky, blogy a magazíny, nebo eshopová řešení jako Shoptet, Woocommerce, UPgates, Fastcentrik, Webareal…

Nejčastěji realizujeme na zakázku individuální úpravy a nastavení následujících systémů

Kdo stojí za Webklientem?

Dobrý den, jmenuji se Michal Kubíček a nabízím k vašim službám více než 25 let svých zkušeností na Internetu.

Své první webové stránky jsem vyrobil v roce 1999. Od té doby jsem společně se svým týmem vdechl život tisícovám webů, aplikací, blogů, magazínů a eshopů. Pomáhám realizovat sny menším i středním firmám a startupům, mé služby vyhledávají i největší české společnosti a korporace.

Projekt Webklient patří mezi srdcové záležitosti, protože právě tvorba webových stránek a pomoc při rozjezdu internetových projektů je to, co mne dostalo tam, kde dnes jsem.

Jste připraveni přivést váš nápad k životu?

Odhadovaný termín pro realizace: Duben

Jsme autorizovaní partneři a prověření dodavatelé technologických a marketingových platforem

Máme bohaté zkušenosti s nasazováním a spouštěním eshopů a šablon největšího českého řešení pro eshopy Shoptet.

Patříme mezi certifikované partnery nástroje pro automatizaci mailingu a personalizaci obsahu eshopů Samba.ai.

Jsme autorizovaná agentura pro správu kampaní v nejvatším českém a slovenském nástroji Placla na nákup placených článků.

Vytvořili jsme řadu doplňků a pluginů pro eshopový systém Upgates, migrovali jsme k tomuto řešení již desítky spokojených klientů.

Jsme partneři platební brány Comgate, jednoho z nejoblíbenějších poskytovatelů sady nástrojů pro on-line platby v eshopech.